Taylor Swifts favoritlåtar

Det är en bra dag för några av våra svenska artister – amerikanska sångerskan Taylor Swift har nämligen tipsat sina 49,7 miljoner följare om låtar som kommer göra deras liv mer fantastiskt, och dessa är framföra av inga mindre än svenska Seinabo Sey och Erik Hassle.

”I inlägget ”Nya låtar som kommer att göra ert liv mer fantastiskt Jag lovar!)” rekommenderar Taylor Swift svenska Seinabo Seys singel ”Poetic” och Erik Hassles låt ”No words”.” läs mer.

musikinstrument-ikonerTaylor Swift firade i fjol sin födelsedag med en riktigt energisk födelsedagsfest fullspäckad med stora namn på gästlistan, och nästa gång kanske det dyker upp två svenska namn på listan och dessa är: Seinabo Sey och Erik Hassle. På sin Instagram och sin twitter har hon nämligen publicerat en bild på sin anteckningsbok där hon ger tips på låtar med artister som kommer göra hennes följares dag fantastisk. Och på denna lista finns både Hassle och Sey med respektive låtar ”No words” och ”Poetic”. Så om både Erik och Seinabo är i sjunde himlen nu skulle inte vara förvånande – vem vill inte ha självaste Taylor Swift som fan av sin musik?

Så många följer Taylor Swift

Att det är en stor ära för svenskarna att bli erkända av Taylor Swift råder det ingen tvekan om och chanserna är nu otroligt stora att de når ut till fler med sin musik. Bara på Instagram har Taylor till exempel 49,7 miljoner följare, där bilden publicerades först. Och på Twitter där hon också valt att dela med sig av sin spellista har hon 64,4 miljoner följare – så om bara en bråkdel av dessa börjar följa våra svenska sångbegåvningar kan man ganska snart konstatera att det skulle bli en hel del nya fans!