Det andliga lockar många

Många vill prata med ett medium eller en spådam – hur kommer det sig att det spirituella intresset har växt så mycket i Sverige?

 

Det stora intresset för det andliga och spirituella växer i Sverige. Du som är verkligt intresserad av att till exempel ta kontakt med den andra sidan eller prata med en spådam kan via http://www.sierska.se/ få rätt hjälp.

 

En mässa med fokus på det spirituella och andliga

 

I en artikel i Göteborgs-Posten går det att läsa om hur det finns en mässa som turnerar runt med fokus på just det spiritualistiska och det andliga. Mässan heter Hälso- och livsstilsmässan och äger rum i olika städer varje år. Första åren var det runt 200-300 besökare varje gång, nu har det mer än fördubblats och i år kom besökarantalet upp i närmare 1 800 personer. Många är som sagt nyfikna på andlighet och resan inåt, att hitta sig själv. Det går att bli healad på mässan och bli spådd av en spådam, alldeles gratis. Homeopater erbjuder diagnostik av dina ögons irisar och aktörer säljer foton av din aura, om du vill ha en sån.

 

Nyandligheten växer sedan 00-talets början

 

Egentligen har hela 2000-talet inneburit ett stort uppsving för det spirituella i Sverige. Det kan vara mycket på grund av alla ockulta reality-serier som har den andra sidan och andar som tema. Medium är numera något de allra flesta har koll på vad det faktiskt är, och det finns till och med mer eller mindre kända medium som har fått vara med mycket i tv.

 

Det är även vanligt att kändisar går till medium eller spådamer i tv, det hände bland annat Molly Sandén som träffade en spådam i New York. Hon säger att det var något av det konstigaste hon gjort och att hon aldrig fått sitt horoskop spått förut. Hon ville veta lite mer om sin karriär, men inte veta om något hemskt skulle hända. Det var i programmet ”En kväll i New York” som besöket till spåkvinnan skedde och vad som sägs där avslöjas först i avsnittet som visas på SVT. Läs mer om detta i Expressen.