Få energi av hudvård

Visst finns det inget som är så utmattande som att stirra tillbaka på sin matta hud. Utan lyster känns det verkligen som att ens ansikte bara har gett upp, och på något sätt skapar den där trötta huden ännu mer trötthet i kroppen. Anledningen till varför din hud ser så trött ut beror på att den behöver en vitaminboost. Både inifrån, och utifrån! Här skriver vi om hur man kan pigga upp sig själv med liten boost till huden.

Visst går det att ge huden en energiboost. Det gäller bara att veta hur, och vilka produkter som är bra. Vi rekommenderar Clarins, eftersom de har ett brett utbud av kvalititetshudvård som passar de flesta hudtyper. Scrolla bland deras sortiment och lär dig om hur du kan ta hand om din trötta hud, som förmodligen behöver både mineraler och vitaminer som behövs för att bibehålla en naturlig lyster. När ditt ansikte fått en uppiggande kur kommer du känna hur energin kryper tillbaka till dig.

Smink som piggar upp

Något som kan ge lite extra energi i vardagen är genom att köpa till sig lite nytt smink. Varför inte satsa på ett snyggt läppstift? Clarins läppstift kommer som en prisvärd favorit i Expressens test. Prova det du också! Visste du att läppstiftet användes som en protestsymbol inom suffragettrörelsen? Läs mer om det och låt dig inspireras av kvinnokampens energivapen. Kanske ligger det något i att förmedla sitt budskap om vem man är, med starka uppiggande färger som ingen kan slita blicken från? Det är vi övertygade om!

Att lyfta sin stil på hösten är perfekt för att ge din själ liten extra självförtroendeinjektion, något som är väldigt bra för den som känner sig lite hängig och håglös. Kom ihåg att äta bra och alltid fylla på dina vattendepåer. Din hud och din kropp behöver näring, både inifrån och utifrån. Så när du ska till att pigga upp dig: köp en ärlig dagkräm som lyfter ditt ansikte till nya höjder, sätt på dig läppstiftet och låt energin brinna om dig! Lycka till, önskar vi på Energy Tower!