En oväntad kärlekshistoria

Kärlek är det finaste som finns och ibland hittar man den där man absolut inte trodde att den skulle finnas. Det var precis vad som hände Josefin och Florin – en 37-årig sexbarnsmamma och en 21-årig tiggare.

202365-give-you-my-heart-bw

En av de mest energigivande och viktigaste delarna i livet är att hitta kärleken.

”När det kommer till livet och vad som kan vara den viktigaste så är det många som säger kärleken.” Läs mer.

För många är det svårt att hitta kärleken och vissa hittar kärleken under väldigt udda omständigheter. Den som man ser som allt annat än sin drömpartner kan faktiskt visa sig vara just det. Detta kan verkligen paret som Göteborgs-Posten skriver om intyga. Paret är nämligen sexbarnsmamman Josefin och den rumänska tiggaren Florin. Hela 16 år skiljer mellan de två men när de insåg att de var kära kunde de inte hålla sig borta från varandra. Josefin kunde från sitt fönster se den unga rumänen sitta utanför Willysbutiken och tigga. När Josefin en dag gick förbi Florin började de prata på knagglig svenska. Nästa gång tog Josefin med sig mat, en filt och ett paraply till Florin.

Berättade om sina känslor

Ju mer de två pratade desto längre pratstunder blev det och Josefin tog även med Florin på små utflykter i Göteborg. De vänskapliga samtalen utvecklades till något djupare och varje morgon och kväll gick Josefin ner till Florin för att umgås med honom. En natt ringde Florin till Josefin och berättade att han ville vara tillsammans med henne. Och Josefin kände precis som Florin. De flyttade efter ett par månader ihop med varandra och nu väntar giftermål.