Taylor Swifts energiska födelsedagsfest

Det har nu gått snart ett år sedan den stora stjärnan Taylor Swift firade sin födelsedag med målet att ha ”den bästa födelsedagen någonsin”. Och med den festen som hon anordnade är det svårt att föreställa sig någonting annat än att dagen var bra.

På gästlistan fanns andra stora artister som Beyonce, Jay Z, Justin Timberlake, Selena Gomez, Nick Jones, Iggy Azalea och många fler. Enligt Aftonbladet ska hon haft lägenheten i sin lägenhet i New York och på hennes Instagram-konto kunde vi se gruppbilder på kändisarna som festade. Aftonbladet rapporterar även att Taylor ska ha haft 40 pizzor levererade till lägenheten, att Justin Timberlake ska ha varit utklädd till en bajskorv och det är ingen tvekan om att Taylor hade en av de största födelsedagstårtorna en kan föreställa sig.

Njut av din födelsedag egen fest

Att fylla år är ju verkligen en energi. Man blir uppvaktad med paket och gratulationer. Det är tårta och ballonger, och allt fokus hamnar på den som fyller år. Det är självklart någonting som bringar glädje, och som bör firas. Hur firar man då bäst? Det är ju inte alla som har möjlighet att bjuda på 40 pizzor eller ha Justin Timberlake (utklädd till bajskorv) som gäst, men det går faktiskt att ordna en hejdundrande fest med enkla medel och utan att det kostar allt för mycket. Självklart är det viktigaste för en bra fest en god tårta, men du kan även designa din egen födelsedagstårta, för att ge personlighet till festen. Det kommer uppskattas av många gäster. Det är även smart att ha ett tema på festen, kanske ordna med någon accessoar eller en mask som gästerna kan använda när de kommer? Det är ett billigt knep för en livad stämning direkt. Om du har en väldigt tajt ekonomi för festen finns det flera knep att ta till. Om du till exempel ber dina gäster att ta med sig en dryck eller en ”någonting gott/kul till festen” som present till dig har du saken klar redan där. Fler bra tips hittar du i den här artikeln.