Positiv energi till pappa

På söndag är det dags att fira pappor runt om i landet på fars dag. Detta är verkligen det perfekta tillfället att boosta pappa med energi så att det räcker hela året. Oavsett om man bara skickar en hälsning till pappa eller en fin present, lär han fyllas av både glädje och kärlek.

1705863-father-and-daughter

I Norran kan man läsa om ett av de bästa sätten att skicka positiv energi och kärlek till pappa på fars dag på söndag. Man kan nämligen nu förkunna sin kärlek till sin pappa genom att skicka en hälsning in till tidningen. Helt gratis kan man skicka en kommentar på tidningens hemsida och på söndag kommer alla hälsningar att publiceras på norran.se. De kommer även att knöka in så många hälsningar som det bara får plats med i pappersversionen av tidningen. Bor man i Norrland och vill uppvakta sin pappa, är det alltså till tidningen man ska vända sig,

Skicka kärlek i en box

Bor man dock inte i Norrland eller känner att man faktiskt vill ge något mer till sin pappa än bara en hälsning, kan man alltid skicka honom lite kärlek i form av en trevlig box fylld med godis, biopresentkort eller en trisslott. Detta kan man beställa på https://www.godisboxen.se/fars-dag-present/. Den som vill läsa mer om vad alla olika boxar innehåller och kanske vill passa på att skicka ut fler boxar till nära och kära, kan gå in här och läsa mer.

Till kulturpappan

I Svenska Dagbladet har man gett ytterligare några tips på vad pappa kan få som present på sin dag. De har fokuserat på vad den kulturintresserade pappan vill ha och några exempel som de ger är att ge bort en kväll på teatern, en skiva, en bok, ett spel, en kväll på fotoutställning, en ljudbok och en konsertkväll.