Iprenmannen har gift sig

Lyckan ler för Johann Neumann, för många mer känd som iprenmannen. Med mer än tio år i rampljuset och ett liv i ensamhet har han nu funnit kärleken och är redo på att bilda familj. 

2188467-heart-shape-made-from-red-cord (1)När det kommer till livet och avd som kan vara den viktigaste så är det många som säger kärleken. Men det är faktiskt otroligt många om även inte vågar släppa in kärleken för att de är rädda att de ska bli sårade. Detta resulterar istället i et liv i ensamhet och att man kan komma in i ett dåligt mönster som det kan vara svårt att bryta. Vad man alltid kan tänka på är att inget är svart eller vitt. Om det inte fungerar längre i ett förhållande när man knutit knutet så kan man alltid ta hjälp av familjensjurist vid skilsmässa, men då har man försökt och så kan man gå vidare i livet och vara öppen för en ny famn. För Johann kom famnen i Filippinerna och enligt honom så var det kärlek vid första ögonkast.

Lycklig och nygift

Tidningen Expressen skriver att Johan, som blev en otrolig kändis genom hans medverkan som iprenmannen, se klippet här, har varit mycket ensam och olycklig. Detta då han inte haft någon att dela sitt liv med. Men, när han 2011 var i Filippinerna och såg hans blivande fru Chris var det kärlek vid första ögonkastet. Efter många turer och mycket Skype har nog nu flyttat till Sverige för att de ska börja ett nytt liv tillsammans och under året har de även planerat att skaffa barn. Man kan inte annat säga än grattis.

Detta kan vara ett bevis på att om man vill träffa någon och finna kärleken så är det fullt möjligt om man lägger manken till och är mottaglig. Ingen kommer komma och knacka på din dörr – det gäller att hålla den på glänt och sända ut signaler att man är mottaglig.