Lyxyachten för kvinnor

Skepp o hoj! När de kommer till att koppla av och komma i kapp med sig själv så gäller det att inte vara snål med att unna sig av det goda i livet. Att det nu finns en lyxyacht enbart för kvinnor gör att man som kvinna känner att ”ja, jag är värd att unna mig lite av det goda i livet”.

429069-ship-sunsetHur många gånger lever en människa, om inte en, och hur ska man då leva sitt liv om inte leva det så man känner att man mår så bra som möjligt. Ofta har kvinnor svårare att njuta och unna sig själv av det ljuva livet då de ställs andra krav och de känner förpliktelser mot att ta hand om andra. Det är därav stor vikt av att kvinnor verkligen lovar sig skälv att må bra och ta hand om sig själva. För om de tar hand om sig själva så kommer de enklare att kunna finnas till hands för sin omgivning. Den ultimata lyxen är att få åka iväg på lyxyachten La Belle.

80 meter lyx

Lidia Bersani är kvinnan bakom båten som bara bär på det bästa och bara släpper in kvinnor. Tidningen Aftonbladet har skrivit en artikel om denna magiska båt och det är inte svårt att förstå att båten har blivit en världshändelse. Hela båten är täckt i guld och vitt och är stöpt i mjuka förföriska former för att avge ett så behagligt lugn som möjligt. Största möjliga njutning. Vad som finns på båten är pool, bastu, grym, utomhus-jacuzzi, bibliotek, en öppen spis, skönhetscenter, biograf, teater och mängder av intressanta kvinnor som man får umgås med.

Här kan du se mängder av bilder från den lyxiga yachten.

Om man inte har tillgång eller pengarna för att hoppa på den yachten så ska man inte hänga läpp, för när det kommer till att skapa sitt egna hemmaspa så har det aldrig varit enklare. Med produkter från http://www.swisslux.se/, en skön ansiktsmask samt en skön morgonrock och lugnande musik. för visst ska alla få kunna njuta?