Massage ger kroppen balans

För att komma i harmoni med sin kropp och känna lugn är det viktigt att man tar hand om sig själv. Genom att unna sig massage blir man mjukare och fyller även på sitt energiförråd och med det blir en starkare människa. 

2204601-foot-massageVi lever i ett samhälle som snurrar på allt snabbare. Då är det viktigt att veta vad man bör göra för att hålla sig i balans när man hamnar i en svacka. För svackor hamnar vi i och det är inte dem som vi bör vara oroliga för, utan vi bör vara oroliga när vi inte vet hur vi ska komma ur dem. Genom att ta hand och lyssna på sin kropp så ger man den styrka och då är massage en bra grej att få in i sina liv. Du kan hitta massage på södermalm och i alla stadsdelar och även i alla städer och små orter runt om i Sverige, och vad som blommar upp allt mer är det som kallas för zonterap.

Fötternas reflexpunkter

I en artikel går det att läsa att zonterapi ger ett ökat lugn till kroppen genom att tryck på fötternas reflexzoner och se vilka delar av kroppen som verkar vara lite ur balans. Man kan säga att zonterapi är som en holistisk terapi då den behandlar hela kroppen, och är något som många stressade själar borde testa på.

Ett tecken på att vi blir allt mer stressade är att man nu har stortavlor som erbjuder massage – även om det är för ett godisföretag med en blink i ögat så visar det lite av hur vår samtid ser ut. Läs mer om kampanjen på Dagens media. Och känner du för att ta hand om dig så kan du läsa Expressens artikel om hur vi kan ta hand om oss bättre samt boka upp en massage tid nu – för det har du tid med. Och om inte så borde du ta dig tid.