Sluta röka vid nyår

År 2016 lider mot sitt slut och strax kommer år 2017 att ta vid, så varför inte satsa på ett nyttigare liv för det kommande året och se till att klara av världens vanligaste nyårslöfte – att sluta röka.

”Så gör du för att hålla det vanligaste nyårslöftet!” läs mer här.

tomtebloss-fest-nyarSå inleds en artikel i tidningen Allas som handlar just om hur du på bästa vis klarar av att hålla det absolut vanligaste nyårslöftet som avges, nämligen att sluta röka. Vad man bland annat tipsar om är att man ska hitta sin motivation, förbereda omgivningen på att du ska sluta och sätta upp mål och delmål som du sedan belönar dig själv för när du uppnått dem. Men för att lyckas kan det vara bra att få lite extra hjälp på traven, så varför inte börja med att ersätta cigaretten redan nu? Hos https://ecocig.se/e-juice/ kan du till exempel beställa allt som behövs för att byta ut dina cigaretter mot e-cigg istället, vilka gör det enklare för dig att göra dig av med ovanan. Sen är det bara att se till att du också uppfyller ditt nyårslöfte.

Många bra knep för att klara nyårslöftet

Något som tidningen Café skriver är att nyåret för många innebär en nystart och att det är just därför som så många just sätter upp olika mål för året eller just nyårslöften att uppnå. Men många överger också sina löfte innan ens januari är slut och därför kan det vara bra att veta hur man ska göra för att lyckas hålla dem. Deras bästa tips är till exempel att vara realistisk och inte vänta med att bättra sig, man kan börja uppfyllande av löftet på en gång. Det är även något som man skriver om i tips som Sveriges Radio listat – men där lägger man vikt på motivationen också.

Så om du bara följer dessa tips kommer du vara rökfri och ha mer energi inom kort – och också kunna stoltsera med att du uppfyllt ditt nyårslöfte!